Mesajul domnului Abiodun Oluremi Bashua, Reprezentant Special al Misiunii comune AU-ONU pentru Darfur, adresat cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază

Stimate domnule general,


În această zi specială pentru dumneavoastră, în care Serviciul de Protecţie şi Pază aniversează 25 de ani de existenţă, doresc să transmit aprecierea mea sinceră pentru profesionalismul şi activitatea excelentă a echipei dumneavoastră de protecţie detaşată la Operaţiunea Hibrid a ONU în Darfur.

În acest mediu foarte dificil şi cu multiple provocări, ofiţerii de protecţie îşi desfăşoară cu succes sarcinile în EL FASHER şi în teritoriu, cu devotamnet şi implicare. Apeciez abilitatea de a acţiona şi curajul ofiţerilor de protecţie în toate sarcinile lor. Ei reuşesc să stabilească un model prin exemplul pe care-l dau şi altora în privinţa serviciului în slujba Naţiunilor Unite.

Profit de această ocazie pentru a mulţumi Serviciului de Protecţie şi Pază pentru contribuţia sa generoasă adusă Operaţiunii Hibrid a ONU în Darfur. Acum la a 25-a aniversare vă doresc mult succes şi „LA MULŢI ANI”.

Reprezentant Special al Misiunii comune AU-ONU pentru Darfur,
Şef al UNAMID şi Mediator Şef al Misiunii Comune,
Abiodun Oluremi Bashua