sigla spp

Serviciul de Protecţie si Pază

România, Bucureşti, Sector 5, Palatul Parlamentului Corp B3,
Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Cod poştal 050711
Tel: 021 - 408.10.21; 021 - 408.13.20;
Fax: 021 - 408.11.01;
E-mail: relatii_publice@spp.ro

12.05.2009

Informare de presă

Campioni la tras cu arma

Peste 50 de jurnaliştii s-au întrecut în ţinte la întrecerea aniversară a SPP-ului

Serviciul de Protecţie şi Pază a premiat duminică, 10 mai a.c., câştigătorii concursului de tir intitulat „Cupa presei S.P.P.” organizat în poligonul Popeşti-Leordeni cu prilejul aniversării a 19 ani de la înfiinţarea instituţiei.

    Competiţia feminină a fost câştigată de reprezentantele presei scrise. Valeria Cupă, jurnalista publicaţiei „Adevărul”, a urcat pe prima treaptă a podiumului, cele 86 de pucte obţinute situând-o pe locul III al întrecerii. Medalia de argint a fost adjudecată, cu 88 de puncte, de Simona Sofian, reprezentanta ziarului „7 plus”, în timp ce laurii competiţiei au fost obţinuţi de Adriana Neagoe, cea care a cucerit şi voturile colegilor săi de breaslă pentru titlul de „Miss Pistol”.

    În acelaşi timp, operatorul televiziunii „Prima TV”, Constantin Pogonaru, şi-a folosit experienţa de „a lua în obiectiv” pentru a ţinti şi a câştiga, cu 97 de puncte, primul loc al podiumului. Liderul competiţiei a fost urmat îndeaproape de reprezentantul agenţiei de presă „Agerpres”, Dănuţ Puşcaşu, care şi-a dovedit şi cu acest prilej agerimea, adjudecându-şi, cu 96 de puncte, a doua diplomă a competiţiei şi de Andrei Ristea, de la televiziunea „TVRM”, care a încheiat, cu 94 de puncte ochite plutonul învingătorilor.

    Pe ultimele poziţii ale clasamentului s-au situat jurnaliştii „pacifişti” ai televiziunii „Realitatea TV” şi publicaţiei „Ziua”, care au dovedit că rămân consecvenţi manevrării „muniţiei” literare.

Biroul Informare şi Relaţii Publice