sigla spp

Serviciul de Protecţie si Pază

România, Bucureşti, Sector 5, Palatul Parlamentului Corp B3,
Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Cod poştal 050711
Tel: 021 - 408.10.21; 021 - 408.13.20;
Fax: 021 - 408.11.01;
E-mail: relatii_publice@spp.ro

16.10.2012

Comunicat de presă

Măsuri de securitate pentru Congresul PPE

- Condiţii normale pentru activităţile cotidiene din Bucureşti -

Având în vedere desfăşurarea în Bucureşti a Congresului al XXI-lea al Partidului Popular European, Serviciul de Protecţie şi Pază face următoarele precizări:

  • Începând cu data de 17 octombrie, pe parcursul a două zile, Partidul Popular European organizează la Bucureşti cel de-al XXI-lea Congres al acestei formaţiuni.
  • Manifestarea de la Bucureşti va beneficia de măsuri de securitate specifice celor luate pe durata prezenţei în România a unor înalţi demnitari, conform atribuţiilor şi competenţelor legale. În acest sens, activitatea tuturor forţelor participante din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale va fi coordonată în mod integrat de Serviciul de Protecţie şi Pază.
  • La acest eveniment vor fi prezente 27 de delegaţii oficiale, care vor beneficia de măsuri de protecţie din partea Serviciului de Protecţie şi Pază.
  • Măsurile de securitate adoptate de Serviciul de Protecţie şi Pază şi celelalte structuri abilitate din sistemul naţional de apărare pentru buna organizare şi desfăşurare a evenimentului vor permite derularea în condiţii normale a activităţilor cotidiene din Bucureşti.

Biroul Informare şi Relaţii Publice